Referencer

 

Søren Burgaard – Burgaard Sørensen

I en familieejet virksomhed er mange ting givet på forhånd. Derfor havde vi en god oplevelse af at lære Carsten at kende, så vi kunne blive lidt udfordret. En del af hans rådgivning bidrog til vores forståelse for vigtigheden af strategi og vi valgte at etablerer en professionel bestyrelse. Her deltog Carsten også de første par år som et meget kompetent og ærligt bestyrelsesmedlem. Det er nu 12 år siden og vi har fastholdt det at have eksterne i vores bestyrelse.

Søren Burgaard, partner
Burgaard Sørensen A/S
Strategi

Kevin Svenningsen – Imagehuset

Jeg har kendt Carsten gennem mange år og i flere omgang haft ham til at hjælpe med vores forretningsudvikling. Imagehuset er i kontinuerlig udvikling og da vi selv er videnrådgiver, tror vi også det er vigtigt at tage sin egen medicin, hvilket indebærer at lytte til andre. Carsten er altid klar med sparring, ligesom han gennem sin kommercielle forståelse bidrager til vores vækstbestræbelser ved fx at etablerer nye kundeforhold og salgsmøder.

Kevin Svenningsen, direktør
Imagehuset Aps
Forretningsudvikling

Michael Nissen – MN Rør- & Totalentreprise

Jeg møder Carsten lige der hvor min virksomhed skulle have fart på. Indtil da havde jeg selv haft fingeren på pulsen med alt i virksomheden, men med sparring fra Carsten kunne jeg nu se virksomheden vokse. I vores branche sker tingene hurtigt, og ofte havde jeg blot brug for at høre hans mening om en given sag. Det havde jeg stor gavn af gennem tre år. Og så er han kompetent i forståelsen af menneskers forskelligheder.

Michael Nissen, stifter
MN Rør- & Totalentreprise Aps
Vækst

Bjørn Eidnes – Reformator

Som ejerleder har man brug for et par skarpe øjne, som ser tingene udefra. Carsten kan stille de spørgsmål der sætter gang i tankerne, og som kan motivere til nytænkning og til at at rykke på de områder hvor forretningen bør udvikles og hvor der er potentiale at udforske. Det har bidraget positivt til vores forståelse af egen situation, ligesom det har bidraget positivt til firmaets bundlinje…

Bjørn Eidnes, partner
Reformator I/S
Vækst

Peter Mischorr – BIIR

Jeg var hentet ind i en overtagen virksomhed som den første CEO af aktionærerne. Carsten kendte jeg fra tidligere, men hans indsigt i organisationsudviklingsteorier og menneskers samspil imponerede mig. Jeg tror at mange virksomheder kan have gavn af et forløb som det vi var igennem – og mange ledere vil efterfølgende forstå deres organisation på en bedre måde. Og så bidrog det også til min personlige udvikling.

Peter Mischorr, forh. CEO
Techno Tool A/S
Organisationsudvikling

Book et uforpligtende kaffemøde og hør mere om
hvad KRYTH kan gøre for dig og din virksomhed

KRYTH

Bjerreskovparken 38
6760 Ribe

Tlf. 50 51 05 20
carsten@kryth.dk
CVR: 27 40 32 39

EN KUNDE FORTÆLLER: