Om KRYTH


Jeg har verdens bedste fuldtidsjob - derfor kan jeg også bidrage hos dig

I mit daglige arbejde som ansvarlig for salg, kvalitetssikring og forretningsudvikling hos MBB GROUP i Esbjerg, har jeg haft heldet og dygtigheden til at finde en rigtig god leder. Faktisk var han også kunde hos mig i KRYTH, inden vi i foråret 2020 blev enige om at ville arbejde sammen hver dag.

MBB GROUP arbejder i den digitale sektor, hvor "the sky is the limit". Dette stiller krav om kontinuerlig fokus og om at gribe de rigtige muligheder. Samtidig er mit job en perfekt kombination af mine hidtidige kompetencer. Du kan eventuelt klikke forbi på www.mbb-group.dk og se nærmere.


Men hvorfor så KRYTH?


Jo, først og fremmest har jeg forudsætningerne for at kunne bidrage hos en håndfuld smv-virksomheder af gangen. Disse forudsætninger handler om at jeg er god til at planlægge og administrere min tid. Dernæst er jeg multitaskende (ja, det kan mænd faktisk godt være ;-).

Endelig er det "lysten der driver værket" hos mig. Jeg kan ganske enkelt lide de udfordringer, der findes i at forretningsudvikle - og så er pengene sekundære.