Forretningsudvikling


Indrømmet!


Jeg er en del af en branche, hvor der bliver talt meget og hvor der desværre også sælges meget "varm luft". 


Derfor vil jeg helst sidde overfor mine kunder og gennem indledende samtaler finde frem til om der er grundlag for et samarbejde. Det syntes jeg er vigtigt. Først derefter kan man tale om øvrige vilkår for et samarbejde.


Når jeg skal uddybe, hvad jeg arbejder med og hvad jeg er god til, så handler mit koncept om nogle grundlæggende forhold - man kan også kalde det sund fornuft.


Mine indledende spørgsmål er en slags syretest af din paratviden. Disse har til formål at afdække nogle forhold, som er lidt mere generelle, men som samtidig bidrager til en god kemi i vores samarbejde fra start. Det er ikke ualmindeligt at vi når langt omkring på møde-1.


Efterfølgende bliver mit fokus på et samarbejdet rettet mod en teori, som jeg altid har arbejdet med. Teorien om virksomhedens nøgleressourcer er beskrevet af en kollega tilbage i 1980'erne, men den holder stadigvæk.


Finder vi frem til, at vi skal afprøve et samarbejde, så vil dette altid starte med at jeg udarbejder en PotentialeAnalyse, hvor de forhold der vil give den største effekt, vil blive belyst og prioriteret.