Samspil med KRYTH

"Lad os starte det hele med en samtale..."


Som jeg skriver indledningsvis, har jeg det godt med udfordringer - også med andres udfordringer eller ønsker til forbedringer.


Til gengæld tror jeg ikke på at værdi skabes ved at man som konsulent sætter sig ned, slår ørerne ud og efterfølgende præsenterer sin løsning afrundet med et prisoverslag, der er baseret på "antal timer gange en given sats".


Jeg tror meget mere på at man kan udvikle et samarbejde - kunden og konsulenten - ved at kunden fortæller om sine behov og konsulenten efterfølgende præsenterer flere løsningsforslag. Dette giver en merværdi og kunden får en valgmulighed. Således har jeg arbejdet siden 2004 og dette koncept forbliver jeg tro overfor.


I perioder har jeg været fastansat hos en kunde, hvor jeg har varetaget forskellige opgaver og ansvarsområder, mens jeg på andre tidspunkter har haft sparrings- og udviklingsforløb kørende med op til 5 kunder af gangen - og hvor mødefrekvensen var hver 14. dag.


Jeg har stor erfaring med interim ledelse, advisory board og bestyrelsesarbejde i erhvervslivet, mens mit arbejde som sparringspartner og mentor har hjulpet andre. I eliteidræt har jeg bl.a. været træner for juniorlandsholdet i idrætsgymnastik, noget der foregik under Team Danmark.


De mange år med forskellige kunder og opgaver har givet mig stor indsigt i dagligdagen hos SMV-virksomheder. Det vil føre for vidt at begynde og beskrive dette, men jeg har dog en kæphest:


"Kære virksomhedsejer og leder! Hvis du vil have succes med udvikling af din virksomhed, så skal du forvente at bruge 3% af din tid hermed - fokuseret - hvert år..."


Slutteligt håber jeg, at du har fået mod på at høre mere. Husk at selv den længste rejse starter med det første skridt - måske det er at kontakte KRYTH.